Контакт

Повеќе информации за контакт

Контакт информации според локација на нашите канцеларии.

ОБЕДИНЕТО КРАЛСТВО
London Cuspis Ltd.

 

📍 29D Balcombe Street, London, NW1 6HE
T:  +44 20 8616 0203

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА
Cuspis d.o.o.

 

📍 Tursica 15, 76 100 Brcko
T:  +387 62 073 222

МАКЕДОНИЈА
Цуспис солутионс д.о.о.е.л

 

📍 Mitropolit T. Gologanov 54/1-5, 1000 Skopje
T:  +389 2 3179 160

ХРВАТСКА
Cuspis d.o.o.

 

📍 Trg Dražena Petrovića br. 3
T:  +385 1 4576 338

СРБИЈА
Cuspis Solutions d.o.o.

 

📍 Isidora Stojanovica, 11 000 Belgrade
 

Нашите локации


Cuspis Group е основана на
10 Мај 2005 год, со инкорпорација
на првата фирма Cuspis:
London Cuspis со седиште во Лондон.

© 2005 – 2021 Сите права задржани

Следете не: