ПОЧЕТНА

Што работиме?

Cuspis Group е компанија за развој на софтверски решенија, кои Ви овозможуваат едноставно водење на вашето деловно работење.  Нудиме широк спектар на софтверски решенија, преку постојана комуникација и соработка со Вас,  како би ја остварила и реализирале најдобрата стратегија. Нашата посветеност, вниманието кон деталите и желбата да се изградат трајни деловни односи не издвојуваат од другите компании.

Секој вработен со голем  интерес ќе се посвети на Вашиот проект, се со цел да ги пронајде најдобрите решенија за вас.

Ние се гордееме со нашата работа и со нашите клиенти!

Наши продукти

Вработуваме!

Дали сакате да се приклучите на нашиот тим?

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

Новости

Cuspis Group е основана на
10 Мај 2005 год, со инкорпорација
на првата фирма Cuspis:
London Cuspis со седиште во Лондон.

© 2005 – 2018  Сите права задржани

Unable to display Facebook posts.
Show error

Due to recent changes in the Facebook API it is unfortunately no longer possible to display posts from Facebook Groups. Please see this page for more information.

Следете не: