Отворени нови работни позиции во канцеларијата во Загреб

November 1, 2017 Uncategorized

Отворени нови работни позиции во канцеларијата во Загреб

Последните неколку дена отворени се три нови позиции во нашата канцеларија во Загреб.
И тoa, на следниве позиции: менаџер за продажба, office manager и корисничка поддршка.

За тие три позиции во план се вкупно 5 вработени.

Односно две лица на позицијата менаџер за продажба и уште две на позицијата корисничка поддршка.
Освен тоа, нашиот office manager во канцеларијата во Загреб, преоѓа на нова позиција, па така и таа позиција е слободна.

»  Проверете ги работните позиции кој моментално се отворени и контактирајте не. «

Придружете ни се!

Share: