Софтверски решенија

Ние нудиме најдобар квалитет за нашите клиенти по прифатлива цена благодарение на единствениот начин на кој ги градиме нашите сопствени софтверски решенија!

Нашите клиненти можат софтверското решение во поголема мера да го прилагодат спрема сопствените потреби преку кориснички интерфејс.

Нашиот широк тим на квалификувани софтверски дизајнери, инженери и тестери ги користи најновите технологии и се искусни во многу деловни домени.

Групацијата Cuspis практикува проектно-ориентиран пристап кон развој на софтвер кој опфаќа дизајн, развој и тестирање.

Ние развиваме софтверски решенија за здравствена заштита, фитнес, канцелариска продуктивност и студентски права. Пристапуваме кон дизајнот на софтверот , консултирајќи се со нашите клиенти и со крајните корисници, овозможувајќи ни да ги продуцираме производите со крајниот корисник и нивните работни процеси. Преку консултација со клиентите  со слични проблеми во истиот сектор, развиваме дијалог што резултира со поголема функционалност на софтверот.

Bespoke Software Solutions

Дополнително, обезбедуваме и прилагодливи софтверски решенија, работејќи заедно со нашите клиенти, анализирајќи ги нивните барања и оптимизирајќи ги нивните работни процеси. Ние дизајнираме, програмираме и ја тестираме секоја компонента на производот, а потоа им презентираме на клиентите како би добиле  повратни информации од нивна страна. Процесот се повторува се додека клиентот не е задоволен со секоја компонента, како и со финалниот производ.

 

Заинтересирани сте за соработка?

 Контктирајте не

 

 


Cuspis Group е основана на
10 Мај 2005 год, со инкорпорација
на првата фирма Cuspis:
London Cuspis со седиште во Лондон.

© 2005 – 2021 Сите права задржани

Следете не: