Кариера

Кариера во Cuspis Group

Одличниот софтвер, секогаш е креиран од ефективни и стручни тимови

Ние постојано бараме амбициозни таленти во програмирање, управување со проекти и аналитика, па доколку спаѓате во тие категории ве молиме слободно пратете го вашето CV со мотивациско писмо објаснувајќи ни зошто сметате дека вие би сте се вклопиле во Цуспис Групацијата на Е-маил: office@cuspis.com.

Отворени позиции:

Cuspis Group е основана на
10 Мај 2005 год, со инкорпорација
на првата фирма Cuspis:
London Cuspis со седиште во Лондон.

© 2005 – 2021 Сите права задржани

Следете не: