Отворени нови работни позиции во канцеларијата во Загреб

01/11/2017 Uncategorized

Отворени нови работни позиции во канцеларијата во Загреб

Последните неколку дена отворени се три нови позиции во нашата канцеларија во Загреб.
И тoa, на следниве позиции: менаџер за продажба, office manager и корисничка поддршка.

За тие три позиции во план се вкупно 5 вработени.

Односно две лица на позицијата менаџер за продажба и уште две на позицијата корисничка поддршка.
Освен тоа, нашиот office manager во канцеларијата во Загреб, преоѓа на нова позиција, па така и таа позиција е слободна.

»  Проверете ги работните позиции кој моментално се отворени и контактирајте не. «

Придружете ни се!

Share: