Отворени се новите канцеларии на Cuspis Macedonia во Скопје

27/12/2017 Uncategorized

Отворени се новите канцеларии на Cuspis Macedonia во Скопје

Согласност со растот на бројот на вработени во тимот на Cuspis Macedonia, како и зголемениот обем на работа во 2017-та  воедно и планираниот раст во 2018-та, промовирани се новите канцеларии кој што во целост одговараат на потребите на тимот.
Новите канцеларии кој се лоцирани во центарот на градот Скопје, беа отворени по малата коктел забава. За време на отворањето, директорот на Cuspis GroupВинко Којунџиќ, им се заблагодари на тимот вработени и истакна дека ова не би било овозможено без напорната работа и посветеност во целата 2017-та година.

 

Share: