Заводот за јавното здравје на Вуковарско-сремската област, го одбра Cuspis Микробиолошкиот информатички систем

27/11/2017 Uncategorized

Заводот за јавното здравје на Вуковарско-сремската област, го одбра Cuspis Микробиолошкиот информатички систем

Заводот за јавно здравје на Вуковарско-сремската област го одбра првиот сертифициран програм за дејност во медицинската микробиологија, производен од Cuspis Group како свој нов, нативен програм за поддршка во работењето во микробиолошките лаборатории.

Share: