Završena implementacija sustava e-Recept u Zeničko-dobojskom kantonu

06/06/2018 Uncategorized

Završena implementacija sustava e-Recept u Zeničko-dobojskom kantonu

Danas je u Zavodu zdravstvenog osiguranja Zeničko-dobojskog kantona potpisan zapisnik o uspješnom završetku implementacije sustava e-Recept.

Mirzeta Subašić, direktorica Zavoda je izjavila:

Ovaj sustav je nabavljen putem javnog natječaja na koji se javilo šest ponuđača. Ovakav interes potencijalnih ponuditelja za ovaj projekt pokazuje da je sam Zavod transparentno vodio proces nabave što je osim s velikim brojem pristiglih ponuda rezultiralo i uštedom za sam Zavod. Naime procijenjena vrijednost nabave je bila 350.000 maraka bez PDV-a, a najniža ponuda koju smo prihvatili je bila 87.000 maraka bez PDV-a. No najvažnije od svega je da smo ovaj Projekt uveli i implementirali bez velikih problema te da danas s ponosom možemo reći da imamo najmoderniji sustav za e-Recept u Federaciji.

Vinko Kojundžić direktor Cuspis Group je izjavio:

Ponosni smo da smo sudjelovali na ovom natječaju koji je pokazao da se dobrim odnosom kvalitete i cijene može ponuditi i implementirati tehnološki i funkcionalno najnapredniji sustav e-Recepta u regiji. Svaki projekt ima svoje izazove, a u ovom slučaju najveći izazov su bili neadekvatne internet veze na određenim lokacijama zdravstvenih ustanova što je usporavalo implementaciju projekta.

 

Share: